PSG-coach Blanc: "We zijn hier niet op schoolreisje"

20 april 2015, 19:14

Na de 1-3 thuisnederlaag van vorige week heeft Paris Saint Germain een mirakel nodig om, ten koste van FC Barcelona, de halve finale van de Champions League te bereiken. Dat weet ook coach Laurent Blanc van de Franse landskampioen, maar de voormalig verdediger wil de witte vlag nog niet hijsen.

"We weten dat we voor een extreem moeilijke opdracht staan", gaf Blanc daags voor de wedstrijd toe. "Ons probleem is vooral dat we veel moeten scoren, al geloof ik dat we daar de kansen voor gaan krijgen. We hebben niets te verliezen en willen aantonen dat we beter zijn dan we vorige week hebben laten zien."

Met FC Barcelona staat zijn club tegenover één van de beste teams ter wereld, weet Blanc. "Iedereen weet hoe groot Barça is. Ze beschikken over exceptionele spelers, voetballers die ook na hun afscheid nog jaren in de herinnering zullen voortleven. Dat is het verschil tussen beide clubs: PSG is bezig om een grote club te worden, Barcelona is dat al. We staan voor een heel zware opdracht, maar we zijn hier niet op schoolreisje."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen