Porto in München op zoek naar 'simpele oplossingen'

20 april 2015, 20:42

Na de 3-1 zege in eigen huis lonkt de halve finale van de Champions League voor FC Porto. Toch is de buit nog niet binnen, want Bayern heeft dit seizoen al meerdere keren bewezen dat het in staat is om iedere tegenstander met twee doelpunten verschil te verslaan. Dat weet ook FC Porto-coach Julen Lopetegui.

Lopetegui weet dat FC Porto een topprestatie moet leveren om overeind te blijven in München. "We moeten alles waar we op geoefend hebben in praktijk brengen", sprak hij daags voor het duel. "We staan voor een moeilijke opgave, maar we gaan op zoek naar simpele antwoorden. Het idee om tegen Bayern te spelen, één van de beste teams ter wereld, spreekt ons enorm aan. We moeten op dit moment nog helemaal niet denken aan iets dat zou kunnen gebeuren, we moeten ons volledig richten op hetgeen morgen op het veld gebeurt."

"We hebben er hard voor gewerkt om deze kwartfinale te mogen spelen en mogen heel trots zijn op onze prestaties dit seizoen", vervolgt de coach. "Nu gaan we alles geven om de halve finale te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen