Wouters al weg bij Kasimpasa: "Ik wil me goed voorbereiden"

21 april 2015, 08:38

Maandag werd wereldkundig gemaakt dat Jan Wouters de komende twee seizoenen bij Feyenoord werkzaam zal zijn als assistent-coach. De 54-jarige oefenmeester was in de huidige jaargang interim-trainer van het Turkse Kasimpasa, maar is daar na twee wedstrijden alweer vertrokken.

Met Wouters als trainer in de dug-out presteerde Kasimpasa niet best. De Turkse club verloor met 5-1 en 5-2. "Ik ben er al weg, dat wilde ik per se", geeft Wouters aan in het Algemeen Dagblad. "Ik wil me goed op Feyenoord voorbereiden, kan misschien al spelers bekijken of zo. Ik nam het stokje tijdelijk over omdat Shota Arveladze dat na zijn vertrek vroeg. De clubleiding wist ook dat mijn ambities eigenlijk alleen in een rol op de achtergrond lagen. Precies zoals Feyenoord die nu voor me in gedachten heeft."

Wouters was verrast dat Feyenoord hem benaderde. "Ja, maar ik vond het een hele eer. Een jonge trainer bijstaan, bij zo'n ambitieuze club met een prachtige historie en een dito aanhang, dat zag ik meteen zitten", geeft de trainer aan. "Ze zochten een ervaren trainer die de jonge hoofdcoach bij kan staan nu hij voor het eerst eindverantwoordelijke is. Ik denk dat ik genoeg heb meegemaakt om Giovanni te adviseren als dat nodig is. Ik vind het geen enkel beletsel dat hij als hoofdtrainer nog onervaren is. Hij heeft genoeg meegemaakt, een trainer moet ergens beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen