Vlaar: "Geïnteresseerden willen me eerst weer zien spelen"

21 april 2015, 08:47

Ron Vlaar toont, als hij fit is, aan dat hij een ijzersterke verdediger is. Dit seizoen werd hij geplaagd door blessureleed, waardoor de geluiden over interesse van grote clubs wat minder te horen waren. De dertigjarige verdediger is inmiddels weer volledig fit en haalde met Aston Villa zelfs ten koste van Liverpool (2-1) de finale van de FA Cup. Toch is het nog niet duidelijk hoe zijn toekomst eruitziet.

"Ik snap dat geïnteresseerden me eerst weer een paar duels aan het werk willen zien", stelt Vlaar rustig in De Telegraaf. "Ik ben net weer fit", realiseert hij zich. "Ik kampte dit seizoen met knieproblemen en een aantal kuitblessures. Dat was echt even op mijn tanden bijten. Blessures zijn sowieso vervelend, maar helemaal als het elftal niet lekker draait. Inmiddels heb ik alweer drie wedstrijden gespeeld en besef ik weer hoe heerlijk het is om te voetballen."

Na de finale van de FA Cup tegen Arsenal zal Vlaar zich meer met zijn toekomst bezighouden. "Mijn doel is nu heel te blijven en alle duels van begin tot einde te spelen. Na de wedstrijden met Oranje in juni is er nog genoeg tijd om over mijn toekomst na te denken", weet de oud-speler van AZ en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen