Speculaties over Robben als geheim wapen tegen Porto

21 april 2015, 09:47   Bijgewerkt: 21 april 2015, 14:41

In Duitsland houdt een bericht van het boulevardblad Bild de gemoederen bezig. Bayern München moet dinsdagavond in de eigen Allianz Arena een 3-1 nederlaag tegen FC Porto wegpoetsen en er wordt gezegd dat trainer Pep Guardiola misschien een flinke verrassing in petto heeft. Mogelijk is de geblesseerde Arjen Robben de verrassende troef van de Duitse recordkampioen.

Hoewel het scenario te optimistisch lijkt te zijn, is de berichtgeving wel opvallend. De Nederlandse vleugelaanvaller kampt al een tijdje met een buikspierblessure. Hij trainde maandag zonder bal, maar trok wel de voetbalschoenen aan voor een aantal sprintjes. Hij moest de afsluitende groepstraining echter nog aan zich voorbij laten gaan, waardoor een rentree op de velden te vroeg leek te komen.

Toch stelt Bild dat Robben mogelijk, maximaal één helft, in actie komt tegen Porto. Bayern hunkert al een tijdje naar de rentree van de flankenflitser, die clubtopscorer is in de Bundesliga. Zonder onze landgenoot gaat het een stuk stroever bij de Duitse topclub, getuige ook het 3-1 verlies in Portugal. Mogelijk is de eventuele inzetbaarheid van Robben een stukje psychologische oorlogsvoering richting de club van Bruno Martins Indi.

Robben liep de blessure op 22 maart op en sprak eerder uit dat hij verwachtte dat hij eind april weer zou kunnen spelen. Dinsdagavond weten we of hij wonderbaarlijk snel zijn comeback zal maken. Er wordt om 20.45 uur afgetrapt in München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen