Ancelotti: "Onmogelijk om nog gemotiveerder te zijn"

21 april 2015, 13:54

Het zit Real Madrid niet mee in aanloop naar de Champions League-return tegen Atlético. Nadat vorige week al duidelijk werd dat verdediger Marcelo geschorst was, haakten de afgelopen dagen drie basisspelers af met blessures. Maar ondanks het feit dat ook Gareth Bale, Luka Modric en Karim Benzema er niet bij zijn, gelooft coach Carlo Ancelotti in een goede afloop. De heenwedstrijd, bij Atlético, eindigde in 0-0.

Dat zijn ploeg een aantal belangrijke spelers mist, maakt zijn ploeg volgens Ancelotti alleen maar gretiger. "Het is onmogelijk om nog gemotiveerder te zijn, dan we zijn", sprak hij in aanloop naar de return in het Estadio Santiago Bernabeú. "Blessures moeten we accepteren, dat hebben we in het verleden ook gedaan."

Toch staat Real voor een uitermate lastige klus, want het wist zijn laatste zeven duels tegen Atlético niet te winnen. En aangezien de heenwedstrijd in 0-0 eindigde, is een gelijkspel met doelpunten onvoldoende om door te gaan. Real moet scoren, weet Ancelotti. "Atlético heeft een sterke defensie, maar we zijn ervan overtuigd dat we ze kunnen verslaan. We moeten onze prestatie van vorige week in Vicente Calderón herhalen."

"Het wordt een gelijkwaardige wedstrijd", verwacht Ancelotti. "Zoals gezegd is iedereen optimaal gemotiveerd, we zullen negentig minuten alles geven. Naar mijn mening beschik ik over de beste selectie ter wereld en dat willen we woensdag bewijzen. Het is een uiterst belangrijke wedstrijd voor deze hele club, dat weten we."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen