Vidal in selectie Juventus voor return tegen Monaco

22 april 2015, 14:55

Arturo Vidal maakt deel uit van de selectie van Juventus voor de return tegen AS Monaco in de kwartfinale van de Champions League (woensdag). De Chileense middenvelder kampte deze week met tonsillitis, een ontsteking van de amandelen, maar kon dinsdag weer voluit trainen.

Juventus won vorige week de thuiswedstrijd tegen AS Monaco met 1-0, Vidal maakte uit een penalty het enige doelpunt. Massimiliano Allegri, coach van de Italiaans kampioen, verwacht dat details doorslaggevend zullen zijn in de tweede ontmoeting. "We hebben slechts een klein voordeel. Om ons te plaatsen voor de halve eindstrijd moeten we morgen ten minste één doelpunt maken en de juiste prestatie leveren, zowel met onze voeten als met het hoofd", zegt de oefenmeester op de persconferentie.

"Monaco is een lastig te bespelen ploeg, het wordt dus een moeilijke en lange wedstrijd. Het is een team dat goed verdedigt, een goede techniek en fysiek sterke aanvallers heeft. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we top zullen zijn en de halve finales gaan bereiken", besluit Allegri.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen