Barcelona wint ook thuis simpel van inspiratieloos PSG

21 april 2015, 22:42   Bijgewerkt: 22 april 2015, 00:14

FC Barcelona heeft zich ten koste van Paris Saint Germain geplaatst voor de halve finale van de Champions League. Na de 3-1 winst in het Parc des Princes, won Barcelona vanavond (dinsdag) ook in eigen stadion. Dit keer werd PSG met 2-0 opgerold door twee doelpunten van Neymar.

Barcelona begon met een riante uitgangspositie aan de return tegen PSG. Mede door twee doelpunten van uitblinker Luis Suárez hadden de Catalanen met 3-1 gewonnen in Parijs. In het eigen Camp Nou was het daarom niet nodig om tot het uiterste te gaan. Toch begon coach Luis Enrique met zijn droomaanval van Suárez, Lionel Messi en Neymar, samen goed voor achttien van de 21 doelpunten van Barça in het miljoenenbal dit seizoen.

In de tweede helft was het aan alles te merken dat de wedstrijd gespeeld was. Barcelona had geen behoefte zich nog overmatig in te spannen en Paris Saint Germain was niet bij machte om er nog een spektakel van te maken. Veelzeggend was dat een schot van Zlatan Ibrahimovic, dat werd gepareerd door André Ter Stegen, het hoogtepunt moest zijn van het tweede bedrijf, eindstand: 2-0.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen