Martins Indi na afstraffing: "Het mocht niet zo zijn"

22 april 2015, 07:28

Bruno Martins Indi ligt uit de Champions League met FC Porto. De heenwedstrijd tegen Bayern München in de kwartfinale van het miljoenenbal werd vorige week nog met 3-1 gewonnen, maar in de return in Duitsland was het dinsdag kansloos (6-1). Toch heeft de Nederlandse verdediger ook positieve dingen gezien.

"We zijn teleurgesteld dat we zo dik hebben verloren en zijn uitgeschakeld. Waar het aan lag? Ik denk dat we iets te veel duels verloren en we kwamen niet in ons spel. Dat straften zij gelijk af", aldus Martins Indi bij de NOS. Bij rust stond Bayern al met 5-0 voor. "Hun eerste helft was natuurlijk heel goed, dat ben ik eigenlijk nooit eerder tegengekomen, maar in de tweede helft hebben we de rug nog wel een beetje gerecht. Daar moeten we op verder."

Volgens Martins Indi probeerde iedereen bij Porto in de rust positief te blijven. Het kwam in de 73ste minuut ook op 5-1 en had daardoor nog 'maar' twee treffers nodig om alsnog als winnaar uit de strijd te komen. De Oranje-international stelt dat het geloof nooit weg is geweest. "We blijven er altijd in geloven, al was het natuurlijk wel iets minder. Maar nadat we hadden gescoord, kregen we nog een goede kans, dat zou het geloof nog groter hebben gemaakt. Maar het mocht niet zo zijn", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen