Domper voor Leeuwinnen: vaste waarde Worm mist WK

21 april 2015, 23:25

Een behoorlijke streep door de rekening van het Nederlands vrouwenelftal: de Oranje Leeuwinnen moeten het komende zomer tijdens het WK in Canada stellen zonder Siri Worm. De verdedigster van FC Twente, die maandag haar 23ste verjaardag vierde, heeft afgelopen weekend in de competitiewedstrijd tegen AA Gent een zware knieblessure opgelopen.

Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Worm de voorste kruisband en de binnenste band van haar rechterknie heeft afgescheurd. Daarnaast is er schade aan de meniscus geconstateerd. De linksback gaat volgende week onder het mes.

"Dit doet letterlijk en figuurlijk heel veel pijn", aldus Worm op de website van FC Twente. "Het is een nachtmerrie voor elke speelster om voor een groot toernooi geblesseerd te raken. Vanaf volgende week moet ik me focussen op mijn herstel en er voor zorgen dat ik hier sterker uit kom."

Nederland neemt in de zomer voor de eerste keer deel aan het WK. Het zit in de groep bij gastland Canada, China en Nieuw-Zeeland. Worm miste geen minuut van de kwalificatiecyclus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen