Bayern geniet: "Wedstrijd had niet beter kunnen lopen"

22 april 2015, 08:20

Na de 3-1 nederlaag in Portugal stond Bayern München voor een loodzware taak, maar de Duitse kampioen klaarde de klus tegen FC Porto met speels gemak. Na 45 minuten stond het in de Allianz Arena al 5-0 en was het ticket voor de halve finale veiliggesteld. Het duel eindigde in 6-1.

"Geweldig!", reageert Thomas Müller op de website van Bayern op de indrukwekkende prestatie van zijn team. "Moeilijk om onder woorden te brengen wat ik voel. Deze wedstrijd had niet beter kunnen lopen. We stonden voor een enorme opgave en hebben in deze return het geluk afgedwongen. Groot compliment aan de hele ploeg."

"Ons spel in deze wedstrijd was bij vlagen fenomenaal", zegt de aanvaller terecht. Wellicht kwam dat mede door het resultaat in Portugal, denkt hij: "Als je met de rug tegen de muur staat, kan dat helpen."

"In de eerste helft hebben we echt fantastisch gespeeld", vult teamgenoot Robert Lewandowski aan. "Veel mensen dachten dat we het niet zouden redden, maar we zijn Bayern München! We wisten dat we gas moesten geven, maar vijf doelpunten in de eerste helft is natuurlijk waanzin. Wat een ongelooflijke avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen