Guardiola weet het zeker: "We kunnen zelfs nog beter"

22 april 2015, 09:00

Bayern München deed de voetbalwereld dinsdag versteld staan door FC Porto af te drogen. Na 45 wervelende minuten stond het al 5-0 in de Allianz Arena, ruim voldoende om de verrassende 3-1 nederlaag van de heenwedstrijd weg te poetsen.

Coach Josep Guardiola, die tijdens de wedstrijd van enthousiasme uit zijn broek scheurde, kwam na afloop woorden tekort om zijn spelers te complimenteren. "We zijn heel, heel blij met deze prestatie. Zeker omdat we de afgelopen weken vrij veel moeite hadden om te scoren", zegt hij op UEFA.com. Guardiola benadrukt dat hij, ondanks de nederlaag in Portugal, altijd geloofde in een goede afloop. "Direct na het duel in Porto had ik al het gevoel dat we het konden halen. Porto is een goed team, in die zin verraste hetgeen in Portugal gebeurde me niet. Maar in de return hebben we de tegenstander, vooral in de eerste helft, niet in het spel laten komen."

Door de zege gaat Bayern door naar de halve finale. Dan kan zijn ploeg deze prestatie overtreffen, denkt Guardiola. "We kunnen zelfs nog beter dan we hier hebben laten zien. Zeker na rust, toen FC Porto wat anders ging spelen. Dat bewijst dat je in de Champions League nooit de voet van het gaspedaal kan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen