FC Twente zwaait Tadic uit: "Twee fantastische jaren"

22 april 2015, 11:34

Dusan Tadic is komend weekend even terug in de Grolsch Veste. Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen AZ neemt de club officieel afscheid van de Serviër, die in de zomer naar Southampton vertrok.

"Door het drukke schema van Southampton had ik jammer genoeg niet eerder de kans, maar het is mooi dat het dit seizoen toch nog gaat lukken", zegt Tadic over zijn mogelijkheid om afscheid te nemen van de club. "Ik kijk er naar uit om weer even in De Grolsch Veste te zijn, mensen van de club te zien en de fans te bedanken. Ik heb altijd een speciale band met hen gevoeld en ik wil ze bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun."

Tadic, in 2012 overgekomen van FC Groningen, blikt met een goed gevoel terug op zijn periode in Enschedese dienst. "Ik heb twee fantastische jaren gehad bij FC Twente. Vorig seizoen zijn we als derde geëindigd met een ploeg die bestond uit een mix van jonge talenten en sterke ervaren spelers. Een mooi resultaat."

De Serviër heeft nog altijd bovengemiddelde belangstelling voor FC Twente. "Als ik kan, kijk ik de wedstrijden. Of ik wat mee krijg van de huidige situatie van de club? Ja, van een afstand. De problemen buiten het veld hebben altijd invloed op de prestaties binnen het veld. Als sporter moet je honderd procent focus kunnen hebben en ik kan me voorstellen dat dat voor het team op dit moment lastig is", zegt hij op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen