'Vilhena keert Feyenoord de rug toe en wacht op clubs'

22 april 2015, 17:39

De toekomst van Tonny Vilhena ligt niet bij Feyenoord. De twintigjarige middenvelder heeft de Rotterdamse club laten weten dat het geen zin meer heeft om te praten over een nieuw contract. Hij wil de deur van De Kuip achter zich dichttrekken en naar een andere club verkassen. Dat meldt Voetbal International.

Vilhena was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van toenmalig coach Ronald Koeman, maar deze jaargang heeft hij onder Fred Rutten geen garantie op een basisplaats. Hoewel de talentvolle middenvelder beseft dat zijn prestaties dit seizoen enigszins te wensen overlaten, denkt hij dat het beter is om uit Rotterdam-Zuid te vertrekken.

Een vertrouwensgebrek zou ten grondslag liggen aan het besluit van Vilhena, die hoopt op een aanbieding van een nieuwe club. Er is vooral interesse vanuit Engeland voor de jonge middenvelder. Afgelopen winter stond hij al hoog op het verlanglijstje van Southampton, waar Koeman momenteel werkaam is. Mogelijk gaat Vilhena zijn oud-coach dus achterna.

In de winter had Southampton alles bij elkaar 2,4 miljoen euro klaarliggen voor Vilhena, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot de zomer van 2016. Jean-Paul Boëtius ligt ook tot volgend jaar vast, maar Feyenoord zou de onderhandelingen met de vleugelaanvaller hebben gestaakt. Zodoende lijken de twee jongelingen, die in hetzelfde schuitje varen in Rotterdam, komende zomer te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen