Simeone trots op Atlético: "Geen negatieve gevoelens"

22 april 2015, 23:54

Atlético Madrid werd woensdagavond door stadgenoot Real Madrid uitgeschakeld in de Champions League, maar bij Diego Simeone overheerste na de eliminatie toch vooral een gevoel van trots. Zijn spelers weerden zich kranig tegen de aartsrivaal, maar moesten uiteindelijk na een rode kaart voor Arda Turan hun meerdere erkennen. Een laat doelpunt van Javier Hernández gaf de doorslag.

"Ik ben trots op de wijze waarop mijn team strijd geleverd heeft. Ik heb een team dat uit echte mannen bestaat", sprak Simeone na afloop van de 1-0 nederlaag in Bernabéu ten overstaan van Spaanse media. "Ik heb ooit geleerd dat je in een wedstrijd strijd moet leveren. Als je alles geeft, dan ga je uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis. Er zijn geen negatieve gevoelens. Er zijn trainers die jaloers zijn op mijn spelersgroep", aldus El Cholo.

Simeone wilde weinig kwijt over de rode kaart van Arda Turan. "Het heeft geen zin, mijn opmerkingen zullen toch niet van invloed zijn", aldus de Argentijnse motivator, die de vinger wel op de zere plek wist te leggen. "We waren niet in staat om te combineren en dat stelde onze rivaal in staat om het verschil te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen