'VVV'er Khalouta weer in opspraak na klap aan Platje'

23 april 2015, 09:29

Abdelaziz Khalouta is uit de gratie geraakt bij VVV Venlo. De aanvaller ging afgelopen vrijdag na het verloren duel met Helmond Sport zwaar over de schreef. Hij deelde zijn ploeggenoot Melvin Patje een klap uit. Dat hebben diverse bronnen rondom de club tegenover regionale omroep 1Limburg bevestigd. De dagen van de boosdoener in Venlo lijken door het incident geteld te zijn.

Het is niet de eerste keer dat Khalouta dit seizoen in het nieuws komt wegens een incident. Eerder in het seizoen werd hij al eens geschorst door VVV, nadat hij na een wissel tegen Achilles'29 in de clinch kwam te liggen met coach Maurice Steijn. Zijn tweede misstap lijkt hem zijn contract te kosten.

Algemeen directeur Marco Bogers wil niet bevestigen dat het dienstverband van Khalouta aan een zijden draadje hangt. "Wat ik kan bevestigen is dat er een incident is geweest. We zijn in gesprek met speler en zaakwaarnemer over de ontstane situatie", aldus Bogers.

Khalouta verschijnt donderdag niet op het trainingsveld en behoort komend weekend niet tot de wedstrijdselectie voor het belangrijke duel met Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen