Robben en co mogen Müller-Wohlfahrt blijven bezoeken

23 april 2015, 10:08

De blessuregolf bij Bayern München bracht behoorlijk wat onrust teweeg. Clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt besloot vanwege de situatie met de vele blessures na de 3-1 nederlaag bij FC Porto te vertrekken, maar dankzij de 6-1 zege in de return lijken de gemoederen wat bedaard te zijn. Bayern-directeur Matthias Sammer sluit niet uit dat er een hereniging zal komen en voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft nu groen licht gegeven aan de spelers om de arts te blijven bezoeken.

In gesprek met Bild stelt Rummenigge dat spelers van de club gewoon nog op bezoek mogen gaan bij de 72-jarige Müller-Wohlfahrt, die maar liefst veertig jaar lang in dienst was bij de Duitse recordkampioen, te bezoeken. "Nee, zo kleinzielig zijn we niet bij Bayern", stelt de voorzitter van de Beierse club.

"We willen op alle gebieden op professionele wijze acteren. Als Arjen Robben, of welke speler dan ook, vertrouwen blijft houden in de arts, dan zullen we dat respecteren. Coach Pep Guardiola is het hier roerend mee eens", aldus Rummenige. Robben liet eerder al weten dat hij trouw zou blijven aan Müller-Wohlfahrt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen