Oranje-vrouwen oefenen in WK-voorbereiding tegen Zweden

23 april 2015, 10:34

De Nederlandse voetbalsters spelen tijdens hun trainingskamp in Toronto (Canada) een oefenwedstrijd tegen het Zweedse elftal. De Oranje Leeuwinnen kruisen op zaterdag 30 mei is het stadion van de York University de degens met de nummer vijf van mondiale ranking.

Oranje speelt de oefeninterland ter voorbereiding op het WK in Canada, dat begin juni op de voetbalkalender staat. Ook Zweden stoomt zich klaar voor de mondiale eindronde, het elftal van bondscoach Pia Sundhage behoort samen met de Verenigde Staten, Australië en Nigeria tot Groep D. Op 15 september 2012 oefende Nederland ook tegen Zweden, toen werd het 2-1 voor de Scandinaviërs.

De Nederlandse vrouwen debuteren in de zomer op het WK, dat van 6 juni tot en met 5 juli duurt. Oranje speelt op woensdag 20 mei een uitzwaaiwedstrijd tegen Estland, op zondag 24 mei gaat de selectie van bondscoach Roger Reijners naar Toronto voor een trainingskamp van een week. Vanaf 1 juni treffen de speelsters in Edmonton de laatste voorbereidingen voor het WK.

Nederland zit op het WK in een poule met Nieuw-Zeeland en thuisland Canada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen