'Zenit mengt zich in strijd om Feyenoord-captain Clasie'

23 april 2015, 11:16

Het Legioen wacht in spanning af over Jordy Clasie volgend seizoen nog in De Kuip te bewonderen zal zijn. De kans lijkt steeds groter te worden dat de aanvoerder van de Rotterdammers aan zijn laatste periode bij Feyenoord bezig is. Hij heeft een doorlopend contract, maar er komen steeds meer clubs die de middenvelder op hun verlanglijstje hebben gestaan. Zenit St. Petersburg heeft zich gemelde in het rijtje belangstellenden.

De steenrijke Russische club houdt de verrichtingen van Clasie al een tijdje nauwlettend in de gaten, maar moet in de strijd om de Feyenoorder Southampton zien af te troeven. Ronald Koeman wil bij de Premier League-club graag een nieuwe samenwerking aangaan met Clasie, die Arsenal-target Morgan Schneiderlin moet opvolgen op St. Mary's.

Naast Zenit en Southampton zou er ook sprake zijn van Italiaanse interesse voor Clasie, die zichzelf in nevelen hult over zijn voetbaltoekomst. Hij wil eerst met Feyenoord een ticket voor Europees voetbal in de wacht slepen, daarna kijkt hij pas verder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen