Buffon: "Niet verwacht dat ik zo lang zou moeten wachten"

23 april 2015, 11:49

Voor het eerst sinds 2003 staat Juventus weer eens in de halve finale van de Champions League. La Vecchia Signora wist er woensdagavond met pijn en moeite een doelpuntloze remise uit te slepen bij AS Monaco, dat in de heenwedstrijd in Turijn met 1-0 verslagen werd. Aanvoerder Gianluigi Buffon heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk mag hij zich met zijn club weer bij de laatste vier clubs in het prestigieuze toernooi scharen.

"We wilden koste wat het kost doorgaan naar de volgende ronde", sprak Buffon na afloop van het gelijkspel in Monaco. "We wisten dat dit een geweldige kans was. Na twaalf jaar zonder halve finale wilden we de historie van Juventus eren", aldus de ervaren goalie, die tot de selectie behoorde die twaalf jaar geleden de CL-finale van AC Milan verloor.

"Ik had niet verwacht dat ik zo lang zou moeten wachten om weer in de halve finale van dit toernooi te mogen spelen", stelde de 37-jarige Buffon. "Maar omdat het zeer lastig is, kunnen we er nog meer van genieten. De druk was groot, dat was ook zichtbaar tegen Monaco. Uiteraard weten we dat we nog niets gewonnen hebben", aldus de keeper, die in de halve finale tegen Bayern München, FC Barcelona of Real Madrid zal spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen