Bakkati gaat Ulderink en Stam assisteren bij Jong Ajax

23 april 2015, 12:22

Said Bakkati treedt komende zomer in dienst van Ajax. De 32-jarige Groninger gaat aan de slag als assistent-trainer bij Jong Ajax. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend bij de hoofdstedelingen.

Bakkati gaat bij Jong Ajax de technische staf vormen met hoofdcoach Andries Ulderink en assistent Jaap Stam. Zij hadden behoefte aan een extra oefenmeester. "De selectie van Jong Ajax zal volgend jaar breder zijn en bovendien willen we meer individueel aan de slag kunnen gaan met onze talenten", leggen Ulderink en Stam uit op Ajax.nl. "Om die reden is het goed dat Said ons volgend seizoen komt assisteren. Wij zien in hem de juiste persoon voor deze functie. Hij heeft een schat aan ervaring in de Jupiler League en bovendien heeft hij ervaring met coachen. Bij FC Emmen is hij naast speler van het eerste elftal ook fulltime coach in de jeugd. Dat zegt wat over zijn gedrevenheid en ambities. Wij kennen hem beiden goed uit het verleden. Hij kan echt wat toevoegen en zodoende het groepsproces helpen ontwikkelen."

Bakkati is momenteel speler van FC Emmen en traint bij die club ook de C1-jeugd. Eerder was de verdediger actief bij SC Heerenveen, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Bij Go Ahead speelde hij onder Ulderink, bij Zwolle had hij te maken met Stam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen