FC Twente eist dat supporters netjes protesteren

23 april 2015, 15:19

FC Twente heeft verschillende supportersverenigingen van de club donderdag per brief gewaarschuwd. Een aantal groepen heeft aangekondigd komende zondag rond de thuiswedstrijd tegen AZ zijn ongenoegen te uiten over de technische staf van de Enschedese formatie.

De supportersverenigingen hebben hierbij aangegeven de club geen schade te willen berokkenen, maar toch heeft FC Twente een waarschuwingsbrief de deur uitgedaan 'om de supportersverenigingen erop te wijzen dat eventuele acties dienen te voldoen aan het huisreglement en het reglement van de KNVB'. "Dit houdt onder meer, maar niet uitsluitend, in dat eventuele spandoeken en gezang geen beledigend of kwetsend karakter mogen hebben", klinkt het op de officiële website van FC Twente.

Vorige week zegde een groot deel van de achterban van FC Twente zijn vertrouwen in de technische staf, onder leiding van Alfred Schreuder, op. De Tukkers zijn bezig aan een moeizaam seizoen en kunnen, mede door zes strafpunten vanwege de financiële perikelen, Europees voetbal al vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen