FC Oss presenteert Robbemond als opvolger van Boessen

23 april 2015, 16:31

Reinier Robbemond volgt Wil Boessen komende zomer op als hoofdcoach van FC Oss, zo heeft de Brabantse Jupiler League-club donderdag bekendgemaakt. De 43-jarige oud-middenvelder is momenteel nog trainer van Jong AZ, maar maakte eind maart al bekend te vertrekken uit Alkmaar omdat hij hoopte op een trainersklus in het betaald voetbal. FC Oss biedt hem die kans.

"De club maakt op mij een prima indruk", zegt Robbemond op de website van zijn toekomstige werkgever. "Eerder dit seizoen was ik er al met onze cursusgroep. Op die dag kregen we meerdere presentaties en was iedereen onder de indruk. Ik dus ook. Die indruk werd bevestigd in de gesprekken die ik daarna voerde. FC Oss is voor mij de ideale start als hoofdtrainer binnen het betaald voetbal."

FC Oss-directeur Peter Bijvelds vult aan: "We gingen vol voor Reinier en zijn dus blij met dit resultaat. Reinier kent het klappen van de zweep als speler en als trainer op het hoogste niveau. Hij toont altijd lef in zijn speelwijze en is aantoonbaar sterk in het ontwikkelen van spelers. Met daarbij oog voor het individu en een sterk tactisch en empathisch vermogen. Hij past, zoals we dat dan zo mooi zeggen, erg goed in ons profiel. We hebben er veel vertrouwen in dat hij de kernwaarden van onze club sterk gaat vertegenwoordigen."

FC Oss, in het seizoen 2010/2011 nog actief in de Topklasse, staat onder leiding van Boessen knap zesde in de Jupiler League. Als periodekampioen is het al verzekerd van deelname aan de play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen