Vitesse met Djurdjevic in de spits tegen ADO Den Haag

23 april 2015, 17:37

Uros Djurdjevic begint vrijdagavond in de basis bij Vitesse, dat het om 20.00 uur opneemt tegen ADO Den Haag. De Serviër is de vervanger van de geschorste Bertrand Traoré, zo maakt Vitesse op de eigen website bekend.

Peter Bosz betreurt de absentie van Traoré, die de laatste weken in bloedvorm verkeerde. "Hij is belangrijk voor ons met zijn spel en doelpunten, maar ik heb alle vertrouwen in Uros Djurdjevic. Uros verdient een kans en start vrijdagavond."

Vitesse verloor niet één van de laatste twaalf competitieduels en maakt door die uitstekende reeks nog kans op plaats drie. De ploeg heeft nog een achterstand van vier punten op Feyenoord. "Vier is nog best veel. Het enige wat wij kunnen doen is elke wedstrijd proberen te winnen en dan kijken wat andere ploegen doen. Verder vooruitkijken of rekenen heeft weinig zin. Vrijdag moeten we dus van ADO Den Haag winnen en dat wordt zeker niet gemakkelijk." 

Bosz kan in Den Haag eveneens niet beschikken over Arnold Kruiswijk, Piet Velthuizen, Kelvin Leerdam en Renato Ibarra. Doelman Velthuizen is door ziekte niet bij. "Piet is behoorlijk ziek geweest en daardoor afgezwakt. Woensdag heeft een voledige sessie mee kunnen trainen, maar dat is niet voldoende om nu al weer bij de selectie aan te kunnen sluiten", besluit Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen