Bel Hassani reserve: "Had het graag anders gezien"

23 april 2015, 23:37

Iliass Bel Hassani is bezig aan een teleurstellend seizoen met Heracles Almelo. De ploeg uit Overijssel staat vijftiende en is nog niet zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie. Voor Bel Hassani zelf is het eveneens een vervelend seizoen, de technische spelmaker beschikt niet meer over een basisplaats en Almelo en dat knaagt aan hem.

Bel Hassani had zich vooraf veel van dit seizoen voorgesteld, zo zegt hij tegen Twente Sport. "Ik zie mezelf nog wel als basisspeler en had het dus graag anders gezien. Dit jaar wilde ik veel spelen en belangrijk zijn voor het team, om vervolgens de stap hogerop te maken", zegt de oud-speler van Sparta. Hij begrijpt dat dat er nu waarschijnlijk niet inzit. "Ik vind dat ik me eerst moet bewijzen voordat ik ga denken aan een overstap. Natuurlijk heb ik momenten gehad waarop ik heb laten zien dat ik kan voetballen, maar als je bij Heracles al op de bank zit, moet je realistisch zijn."

Afgelopen weekend maakte hij minuten tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (2-0 zege), maar kwam ondanks de vele kansen niet tot scoren. "Gelukkig zei de trainer na de wedstrijd dat als ik scoor tegen NAC, het weer goed is", lacht hij. Zaterdag speelt Heracles de belangrijke wedstrijd tegen de ploeg uit Breda. Heracles heeft drie punten meer dan NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen