Pröpper: "Ajax en PSV enige clubs waar ik heen zou willen"

24 april 2015, 07:26

De kans is groot dat Davy Pröpper na dit seizoen de deur van het Gelredome achter zich sluit. De middenvelder behoort het hele seizoen al tot de uitblinkers in Arnhem en wordt in verband gebracht met diverse clubs uit binnen- en buitenland. Pröpper zelf ziet een stap hogerop wel zitten, zegt hij in De Telegraaf.

Binnen de Eredivisie weet de 23-jarige Pröpper precies wat hij wil. "PSV en Ajax zijn in Nederland de twee clubs waar ik over na zou denken en heen zou willen. Ze hebben hun interesse allebei kenbaar gemaakt, maar dat geldt ook voor teams uit het buitenland. Er is echter nog niets concreet", zegt de middenvelder. Hij wacht rustig af wat er komen gaat. "Het meeste verneem ik uit de media. Ik wil op dit moment alle opties openhouden. Clubs weten inmiddels wel wat ik kan, denk ik. En als ze echt interesse hebben, melden ze zich vanzelf wel."

Opvallend is dat Pröpper bij Vitesse jaren op de bank zat, pas onder Peter Bosz kreeg hij een basisplek. "Aan hem heb ik veel te danken. Ik wilde destijds in de voorbereiding eigenlijk nog weg. Zo had ik het gevoel dat het hier voor mij wel voorbij was. Deze trainer gaf me direct veel vertrouwen. Zo snel kan het kennelijk gaan in de voetballerij. Nu speel ik elke week, dat is zo lekker. Al had ik dat gevoel liever nog wat eerder gehad."

Het contract van Pröpper bij de huidige nummer vier van de Eredivisie loopt tot de zomer van 2017.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen