Benitez hekelt Napoli-preses: "Zoiets deed men in 1970"

24 april 2015, 10:54

Napoli bereikte donderdag de laatste vier van de Europa League, een 2-2 gelijkspel tegen VfL Wolfsburg was na de 1-4 zege in Duitsland ruim voldoende om door te mogen naar de halve finale. Toch was de stemming allesbehalve euforisch, coach Rafael Benitez bleek not amused over een maatregel van voorzitter Aurelio De Laurentiis. Hij verplichtte de spelers de afgelopen weken tot een trainingskamp.

De Laurentiis kwam tot deze maatregel nadat Napoli in de halve finale van de Coppa Italia verloren had van Lazio en ook in de Italiaanse Serie A enkele mindere resultaten geboekt had. Pas afgelopen dinsdag, na een telefoongespek met Christian Maggio, besloot de voorzitter dat de spelers weer naar huis mochten.

Benitez was niet bepaald te spreken over het 'strafkamp', bleek na het duel met VfL Wolfsburg. "We hebben vorig seizoen al bewezen dat we geen trainingskamp nodig hebben om goed te kunnen presteren. Wat nu gebeurd is, deed men in 1970. Het is niet zo dat ik tegen trainingskampen ben, maar ik ben wel tegen verplichte trainingskampen die er alleen maar voor zorgen dat spelers geïrriteerd raken", bromde hij.

Het contract van de 55-jarige Benitez bij Napoli loopt aan het eind van dit seizoen af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen