Willem II geeft niet op: "Drie keer winnen, dan zien we wel"

24 april 2015, 11:27

Door de nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Groningen lijkt Willem II deelname aan de play-offs om Europees voetbal te kunnen vergeten, maar daar wil men in Tilburg niets van weten. Aanvoerder Jordens Peters weigert om de handdoek in de ring te gooien en gelooft in de kansen van zijn ploeg.

"We hebben nog drie wedstrijden en die willen we allemaal winnen. En dan zien we wel. De eerste, uit tegen Heerenveen, is natuurlijk een lastige. Maar in de eredivisie kunnen we niemand onderschatten, maar hoeven we ook voor niemand bang te zijn", zegt de verdediger in gesprek met Omroep Brabant.

Teamgenoot Bruno Andrade sluit zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Het is mooi dat Willem II in de situatie zit dat het nog kan. Dus we gaan er de komende drie wedstrijden nog helemaal voor."

Willem II staat tiende, drie punten achter nummer acht FC Groningen. Plek acht kan voldoende zijn om de play-offs te halen, maar dan moet PEC Zwolle de KNVB Beker winnen. Anders is een zevende plaats vereist. PEC Zwolle, dat nu zevende staat, heeft een voorsprong van zeven punten op Willem II.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen