FC Groningen op volle oorlogssterkte tegen Feyenoord

24 april 2015, 11:48

Met een vrijwel complete selectie werkt FC Groningen toe naar de competitiewedstrijd tegen Feyenoord, zondag in de Euroborg. Lorenzo Burnet en Albert Rusnák zijn hersteld van lichte blessures en behoren weer tot de selectie, meldt RTV Noord. De twee spelers ontbraken afgelopen weekend tegen Willem II.

Burnet kampte met liesklachten, Rusnák had last van zijn heup. De verwachting is dat beide spelers tegen Feyenoord in de basis starten, dat zou ten koste gaan van Hans Hateboer en Jarchinio Antonia.

De wedstrijd in Euroborg is vooral voor Feyenoord van groot belang, in de strijd om de derde plaats kunnen de Rotterdammers zich geen nieuw puntenverlies permitteren. De afgelopen weken verloor Feyenoord vijf punten in de duels met Willem II (2-2) en Go Ahead Eagles (0-1). Hierdoor is de voorsprong op Vitesse, dat nog naar de Kuip komt, geslonken tot vier punten. Bij FC Groningen staat alles vooral in het teken van de bekerfinale, volgende week tegen PEC. Toch is het ook belangrijk om de huidige achtste plaats op de ranglijst vast te houden, want bij een nederlaag in de bekerfinale geeft die klassering recht op deelname aan de play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen