Van den Brom stelt Hoedt weer op bij AZ

24 april 2015, 13:57

In de uitwedstrijd tegen FC Twente, komende zondag, mag Wesley Hoedt weer in de basis beginnen bij AZ. De aanwinst van Lazio krijgt de voorkeur boven Derrick Luckassen. De jonge Luckassen, vorig weekend tegen ADO Den Haag nog trefzeker met een fraaie vrije trap, moet op de bank plaatsnemen.

"Ik geef de voorkeur aan een links- en rechtspoot in het centrum. Daarom keert Hoedt weeer terug in de basis. Afgelopen maandag speelde hij ook met de beloften", motiveert Van den Brom bij RTV Noord-Holland zijn besluit om Hoedt weer op te stellen. Een blessure hield Hoedt de afgelopen weken aan de kant, hij speelde op 21 maart tegen Cambuur zijn laatste wedstrijd. Tegen ADO bleef hij negentig minuten op de bank.

Op Hoedt na verschijnen er in Enschede geen nieuwe namen in de basisformatie van AZ. In de spits staat dus opnieuw Aron Jóhannsson, hij krijgt de voorkeur boven Robert Mühren. AZ hoopt met een overwinning in de Grolsch Veste de druk op Feyenoord, dat de felbegeerde derde plaats in handen heeft, te houden. Van den Brom: "Wij zijn bezig met de play-offs. Maar natuurlijk kijken we met een schuin oog naar plaats drie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen