Luuk de Jong: "Leuk dat er strijd is met Memphis"

24 april 2015, 14:20

Nu het kampioenschap definitief binnen is, kunnen de spelers van PSV ook naar andere dingen kijken. De topscorerslijst bijvoorbeeld, want daar vechten twee aanvallers van de ploeg uit Eindhoven om de eerste plaats. Memphis Depay voert de lijst aan met twintig goals, Luuk de Jong staat op negentien.

"Leuk dat er een strijd is tussen ons", zegt De Jong in gesprek met Omroep Brabant als de situatie op de topscorerslijst ter sprake komt. Tot prikkelende uitspraken richting zijn teamgenoot laat De Jong zich niet verleiden. "We willen vooral winnen en dan zien we wel wie de doelpunten maakt. Als ik in balbezit ben en Depay én Maher staan vrij? Dan krijgt de speler in meest kansrijke positie de bal", zegt hij glimlachend.

Belangrijk is voor De Jong en PSV vooral om het seizoen goed af te sluiten. "We hebben mooie dagen gehad en de titel fantastisch gevierd. Maar we hebben afgesproken dat we de competitie goed willen afsluiten. We zijn we weer serieus gaan trainen om de wedstrijd tegen Excelsior goed in te gaan", aldus de spits.

Zelf werd De Jong de afgelopen dagen in verband gebracht met een overstap naar FC Zenit. "Ik heb daar zelf niks over gehoord en geruchten zullen er altijd zijn", reageert de oud-spits van FC Twente op het bericht. "Maar ik ben naar PSV gekomen om kampioen te worden en lekker te voetballen. Voor de rest zie ik het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen