Jans wil goede serie tegen Ajax doorzetten

24 april 2015, 15:02

Een week voor de bekerfinale tegen FC Groningen staat voor PEC Zwolle een, op papier, mooi duel op het programma. De regerend bekerwinnaar neemt het in eigen stadion op tegen Ajax. Dat is een tegenstander waar PEC Zwolle goede herinneringen aan bewaart, weet ook coach Ron Jans.

Ten koste van Ajax won PEC Zwolle vorig jaar zowel de KNVB Beker (5-1) als de Johan Cruijff Schaal (1-0). In totaal is de ploeg uit Overijssel al vier duels ongeslagen tegen de Amsterdammers, Jans hoopt er vijf van te maken. "Ajax vecht er tegen om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Laten wij die serie nog maar even doorzetten", blikt hij in De Stentor vooruit op het duel van komend weekend.

Jans wil dat zijn team beter voor de dag komt dan vorig weekend, toen het onderuit ging tegen Heracles Almelo. "Een thuiswedstrijd tegen Ajax met een uitverkocht stadion, dat is al een prikkel. Als je goed speelt, haal je daar het nodige vertrouwen uit voor de finale van volgende week. Terwijl je nog niet teveel aan die finale moet denken. Want dat werkt verslapping in de hand, en dan raak je zomaar geblesseerd."

Trent Sainsbury ontbreekt wegens een schorsing, Ryan Thomas is nog een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen