Demmers: "Niet naar anderen kijken, geen excuses zoeken"

24 april 2015, 15:25

Het al bijna afgeschreven Go Ahead Eagles kwam afgelopen weekend plotseling weer tot leven. Door de sensationale overwinning in de Kuip op Feyenoord (0-1) mag de ploeg uit Deventer weer hopen op een plek boven de rode streep. Komend weekend speelt Go Ahead thuis tegen FC Utrecht.

"Fantastisch, daar mocht van worden genoten. Maar ik zei meteen: dit is een klein beginnetje. Nu moeten we door", blikt coach Dennis Demmers op de clubsite terug op de zege in Rotterdam-Zuid. Hij weet hoe belangrijk dat succes was. "Die jongens hebben altijd werklust. Die willen, altijd. Maar als je zo'n serie nederlagen hebt, is het lastiger dan normaal om vertrouwen te houden. Nu hebben we die punten gepakt, dat scheelt enorm."

Over de kansen van zijn ploeg wil hij niet te lang filosoferen. "Wij leven van wedstrijd naar wedstrijd, moeten gewoon elke week weer top presteren en kijken naar we wat zélf kunnen doen. Wij moeten alle energie die we hebben stoppen in de eigen ploeg en de eigen wedstrijden. Niet naar anderen kijken, geen excuses zoeken. Je verdient het pas in de eredivisie te blijven als je er ook daadwerkelijk in bent gebleven, zo simpel is dat."

Jeffrey Rijsdijk en Alex Schalk zijn wegens blessures niet beschikbaar tegen FC Utrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen