Dijkhuizen: "Geen cadeau naar Eindhoven gestuurd"

24 april 2015, 15:47

Excelsior heeft komend weekend de eer om als eerste tegen PSV te spelen sinds de ploeg uit Eindhoven kampioen van Nederland is. Maar waar de Brabanders de buit al binnen hebben, moet Excelsior keihard knokken voor de punten. De rode degradatiestreep is de afgelopen weken namelijk erg dichtbij gekomen.

Bij Excelsior leeft de intentie om tegen PSV een grote stap richting lijfsbehoud te zetten. "Wij kunnen er morgen voor zorgen dat we niet meer achterom hoeven kijken", zegt doelman Gino Coutinho op de clubsite. Voor de Eindhovenaren stond de afgelopen week vooral in het teken van feestvieren. "Ik verwacht echter dat PSV gewoon gefocust de wedstrijd zal ingaan morgen. Wij moeten daarom vooral van onszelf uitgaan."

Dat denkt ook coach Marinus Dijkhuizen. "We hebben geen cadeau naar Eindhoven gestuurd. We zullen ze morgen een bos bloemen geven, maar meer niet. Wij moeten vooral ons eigen ding doen. Tegen PSV hebben we weer een kans om ons veilig te spelen. PSV heeft een heel goede ploeg, de terecht kampioen, maar met onze organisatie kunnen we het zulke ploegen wel lastig maken. Hier op Woudestein is dat makkelijker dan uit bij PSV, maar je moet er vooral zelf in geloven en volgens mij doet mijn ploeg dat wel", zegt de trainer.

Niet van de partij bij Excelsior zijn zaterdagavond Luigi Bruins, Alessandro Damen en Kevin Vermeulen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen