Van de Looi denkt nog niet aan bekerfinale

24 april 2015, 19:14

FC Groningen speelt volgende week in De Kuip de bekerfinale tegen PEC Zwolle, maar coach van de equipe uit de Martinistad Erwin van de Looi is niet van plan om daar dit weekend rekening mee te houden. De noorderlingen krijgen in de Euroborg visite van Feyenoord.

"Wij spelen tegen Feyenoord en PEC Zwolle tegen Ajax. Allebeide goede wedstrijden in de aanloop naar volgende week", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "Feyenoord-thuis is een mooi affiche. Het liefst speel je elke week volle bak, tegen goede tegenstanders. We zitten in een goede reeks met goed voetbal en goede resultaten. De spirit is goed. Zondag tellen de punten voor de ranglijst van de Eredivisie en daarop willen we ook zo hoog mogelijk eindigen."

FC Groningen doet volop mee in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. Feyenoord is nog niet zeker van de derde plaats in de competitie en dus staat er voor beide ploegen veel op het spel in de onderlinge wedstrijd. "Dat geldt voor hen net zo goed als voor ons", beaamt Van de Looi. "Zij staan niet voor niets op de derde plek van de Eredivisie en Feyenoord is hoe dan ook een mooie tegenstander. Ze hebben een goed middenveld met El Ahmadi en Clasie, die zich veel met de opbouw bemoeien, en Kazim als sterk aanspeelpunt voorin. Het was bij hen vorige week tegen Go Ahead (0-1 verlies) niet goed, maar ze zijn nog volop in de strijd om plek drie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen