Kuyt vindt Liverpool geschikte stap voor Depay: "Grote club"

25 april 2015, 10:28

Hij wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, terwijl ook Paris Saint Germain zeer geïnteresseerd is in Memphis Depay. Liverpool volgt de verrichtingen van de aanvaller van PSV ook en Dirk Kuyt denkt dat de international er goed aan doet om voor The Reds te kiezen.

"Maar ik kijk door een rode bril, omdat ik zes jaar voor Liverpool heb gespeeld", geeft hij toe in De Telegraaf. "Pas als Memphis dat ook doet, zal hij beseffen hoe groot Liverpool is. Natuurlijk zou het bij Manchester United een voordeel zijn dat hij de trainer kent. Aan de andere kant is het op zijn leeftijd belangrijk dat hij elke week speelt. Alleen op die manier kan hij zich door ontwikkelen."

Boudewijn Zenden, eveneens oud-speler van Liverpool, is ook zeer positief over de huidige nummer vijf van de Premier League. "Dat is een heel warme club met de mooiste fans van Engeland", weet hij. "Maar ook daar moet je kijken wat je perspectieven zijn om te gaan spelen. Al denk ik dat Depay de kwaliteiten heeft om overal aan spelen toe te komen. Het belangrijkste wat hij nog moet ontwikkelen is, dat hij een bepaalde stabiliteit moet krijgen in zijn spel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen