El Ghazi voelt zich niet aangesproken door speech De Boer

25 april 2015, 11:45

Frank de Boer haalde maandag voorafgaand aan de training van Ajax flink uit naar spelersgroep van de Amsterdammers en vond zijn spelers een ongemotiveerde indruk maken. De teksten van de coach deden veel stof opwaaien in de voetbalwereld, maar aanvaller Anwar El Ghazi voelt zich niet persoonlijk aangesproken door De Boer.

"De trainer heeft daar alle recht op en zegt dat waarschijnlijk niet zomaar. Hij vindt dat we scherpte missen en dan maakt hij dat duidelijk", blikt de buitenspeler tegen NU.nl terug op het incident van maandag. "Ik voelde me alleen niet echt aangesproken. Ik ben elke dag met mezelf bezig", zegt de aanvaller, die ruimte ziet voor verbetering bij zichzelf en zijn ploeg. "Ik ben tevreden, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ook als team, Ajax hoort altijd kampioen te worden."

Het doet El Ghazi dan ook pijn om naar de huldiging van PSV te kijken. "Zeker, ik ben een winnaar en de landstitel verspelen zie ik als een verlies. Tegelijkertijd geeft het een enorme boost om volgend jaar wel een stap vooruit te zetten en kampioen te worden." Ajax lijkt komende zomer op zoek te gaan naar ervaren versterkingen. "Als jonge speler is het wel fijn om ervaren spelers om me heen te hebben. We hebben een jong elftal en misschien is het nodig om wat ervaring te halen. Van Rhijn en Schöne zijn bijvoorbeeld al spelers die dat hebben, maar er is plaats voor nog meer. Volgend jaar zijn we ook meer op elkaar ingespeeld en we hebben al zo'n talentvol team. Het kan alleen maar beter gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen