Koeman zet Elia en Tadic op de bank, Spurs met Lloris

25 april 2015, 13:01

Ronald Koeman begint zaterdagmiddag tegen met Southampton zonder Eljero Elia en Dusan Tadic in de basis tegen Tottenham Hotspur. De bezoekers uit Londen treden aan met Christian Eriksen, Nacer Chadli en Jan Vertonghen. Michel Vorm begint weer op de bank, omdat aanvoerder Hugo Lloris hersteld is van een knieblessure. 

Bij Southampton begint oud-Feyenoord-spits Graziano Pellè wel in de basis. Hij wordt vanaf de vleugels gesteund door Sadio Mané en James Ward-Prowse. Ook Toby Alderweireld verschijnt aan de aftrap. De bezoekers uit Londen hebben met Vertonghen, Chadl en Eriksen drie spelers met een verleden in de Eredivisie in de gelederen. Southampton en Tottenham zijn verwikkeld in een spannende strijd om plek zes in de Premier League. De Londenaren hebben één punt meer dan Southampton, maar Koeman kan met zijn ploeg The Spurs vandaag passeren. 

Overigens wordt Koeman in het zonnetje gezet door de supporters van de club. De dag van het belangrijke duel met Tottenham Hotspur is namelijk door de fans van Southampton benoemd tot 'Ronald Koeman Day'. De supporters roepen iedereen op om in het oranje naar het St. Mary's-Stadion te komen. Er zijn speciale Koeman-shirts ontwikkeld voor de wedstrijd tegen de Spurs.

Opstellingen

Southampton: Davis; Clyne, Yoshida, Fonte, Bertrand; Alderweireld, Schneiderlin; Ward-Prowse, Davis, Mané; Pellè.

Tottenham: Lloris; Dier, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen