Mourinho en Wenger stoken vuurtje op in aanloop naar kraker

25 april 2015, 13:24

In de Premier League staat morgen (zondag) de kraker tussen Arsenal en Chelsea op het menu en die wedstrijd betekent een nieuwe clash tussen Arsene Wenger en José Mourinho. De twee ervaren coaches zijn niet elkaars grote vrienden en dat is ook deze week in aanloop naar de topwedstrijd weer gebleken.

Wenger zei spottend dat 'verdedigen gemakkelijk is', doelend op de spelwijze van Chelsea. Mourinho had daarop een passend antwoord in huis. "Het is niet makkelijk. Als het wel gemakkelijk was geweest, dan zou je thuis niet met 1-3 verliezen van AS Monaco." De Portugees verwees daarmee naar de pijnlijke nederlaag die Arsenal in de achtste finales van de Champions League leed tegen de Franse ploeg. De verrassende zeperd betekende voor The Gunners uitschakeling in Europa.

Het is niet voor het eerst dat Wenger en Mourinho het stok hebben met elkaar. Wenger noemde zijn collega eerder al een voyeur, terwijl Mourinho sneerde dat Wenger een 'specialist in falen' is. "Maar hij is niet mijn rivaal", stelt Mourinho tegen de BBC. "Hij is enkel een manager van een grote club uit de stad waarin ik ook werk."

Cesc Fábregas keert morgen als speler van Chelsea terug in het Emirates Stadium, waar hij als speler van Arsenal hoogtijdagen beleefde. Mourinho verwacht dat de Spanjaard niet uitgefloten zal worden door de thuissupporters. "Daar maak ik me niet druk over", zegt de coach. "Frank Lampard speelde met Manchester City op Stamford Bridge en hij werd ook goed ontvangen."

De wedstrijd tussen de nummers één en twee van de Premier League begint zondag om 17.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen