Vermaelen ontbreekt in wedstrijdselectie Barcelona

25 april 2015, 14:09

Thomas Vermaelen moet nog altijd wachten op zijn eerste officiële speelminuten in het shirt van FC Barcelona. De Belgische verdediger maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van de koploper van Spanje voor de wedstrijd van vandaag (zaterdag) tegen stadgenoot Espanyol.

De oud-Ajacied ontbreekt volgens de website van Barcelona nog met een blessure. Vermaelen kwam afgelopen zomer over van Arsenal, maar kwam door blessureleed nog niet in actie voor de Catalaanse topclub. Eerder deze week werd hij wel opgenomen in de selectie van Barcelona voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint Germain. Hij schopte het toen niet tot de wedstrijdselectie en kon plaatsnemen op de tribune.

Eind maart verscheen de Belg na een spelende hamstringblessure na een lange absentie weer op het trainingsveld van Barcelona. Hij gaf toen te kennen dat hij mikte op een terugkeer in april. "Alles verloopt volgens plan. Ik zit nog altijd op schema om in april weer bij de ploeg aan te sluiten en kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van Barcelona", zei hij toen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen