Bekritiseerde Schreuder: "Wij moeten winnen van AZ"

25 april 2015, 14:44

Het voetbalweekend in de Eredivisie wordt zondagmiddag afgesloten met FC Twente tegen AZ. Twente-coach Alfred Schreuder kan een goed resultaat tegen de Alkmaarders wel gebruiken, omdat diverse supportersverenigingen acties aangekondigd hebben tegen de bekritiseerde trainer. Schreuder trekt zich er niet veel van aan, zo zegt hij op de clubsite.

"Wij proberen ons zo veel mogelijk te richten op het voetbal. We spelen tegen AZ en dat moeten we zo goed mogelijk doen. We moeten ons focussen op de zaken die we zelf in de hand hebben", stelt de trainer. De tegenstander van zondag zit in een mindere fase. "Ik verwacht een heel agressief AZ. Ze willen winnen om in de race te blijven voor de derde plek en ze zullen zich willen revancheren voor hun verlies in de beker tegen ons. Wij spelen thuis en moeten winnen. AZ is ook een ploeg die zelf wil voetballen en naar voren speelt. Als wij hetzelfde op kunnen brengen als in de wedstrijd tegen Utrecht, ben ik ervan overtuigd dat we tegen AZ een goede wedstrijd gaan spelen."

Schreuder heeft een nagenoeg fitte spelersgroep tot zijn beschikking. "Op Orlando Engelaar en Sonny Stevens na is iedereen beschikbaar, dat is een goed teken. Met Felipe Gutierrez gaat het goed, hij zou tegen AZ minimaal 45 minuten kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen