Streppel: "Onze bloemenstal wordt groter en groter"

26 april 2015, 09:35

Willem II onderstreepte zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen wederom dat het een zeer aardige ploeg heeft. De Tilburgers doen dit seizoen als promovendus leuk mee in de Eredivisie. Tegen de Friezen verzuimde de ploeg van coach Jurgen Streppel echter om het af te maken, het werd 1-1 in het Abe Lenstra Stadion. Dat is niet voor de eerste keer dit seizoen voor de Tricolores, die weer de nodige kansen lieten liggen.

Een tiende plaats is voor een gepromoveerde ploeg helemaal niet verkeerd, maar Willem II had nog veel meer punten kunnen verzamelen. Na 32 speelronden staat de teller op 40 punten, maar op basis van het vertoonde spel hadden de Brabanders eigenlijk wel recht op meer. "We hadden tien punten meer kunnen en wellicht moeten hebben, maar misschien is doelpunten maken wel het moeilijkste van het hele voetbalspel", zegt Streppel, die met zijn elftal op de tiende plaats staat.

Men is na afloop van de wedstrijden van Willem II altijd zeer positief over het spel van de Tilburgers. "Die complimenten krijgen we het hele jaar al", stelt Streppel in gesprek met FOX Sports. "Ik heb een paar weken geleden gezegd dat we wel een bloemenstal kunnen beginnen. Die wordt groter en groter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen