Depay ontkent gesprek met Man United: "Niets van waar"

26 april 2015, 12:56

Er werd gezegd dat Memphis Depay al reeds een gesprek zou hebben gehad met vertegenwoordigers van Manchester United, maar dat is volgens de speler in kwestie klinkklare onzin. De smaakmaker van PSV heeft na de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-3 winst) ontkend dat er al een onderhoud met de Engelse topclub heeft plaatsgevonden. "Er is helemaal niets van waar."

"Ik ga nergens op in, ik wil er niets over kwijt. We zullen uiteindelijk wel zien hoe het loopt", was de reactie van Depay bij FOX Sports. "Ik weet niets, dus kan ik er ook niets over vertellen. Ik kijk natuurlijk naar mooie competities en het is altijd leuk als er mooie clubs geïnteresseerd zijn", aldus de vleugelaanvaller van de kersverse landskampioen.

PSV wil een transfersom van 25 tot 30 miljoen euro opstrijken voor Depay en niet alleen Man United, maar ook Bayern München, Liverpool en Paris Saint Germain zouden belangstelling hebben voor de topscorer van de Eredivisie. "Als de berichten waar zijn, dan zou dat fantastisch zijn. Een droom, ik denk dat iedereen dat wel wil", sprak Depay.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen