Lodeweges: "Zesde worden zou echt geweldig zijn"

26 april 2015, 12:40

SC Heerenveen bleef zaterdagavond in het eigen Abe Lenstra Stadion steken op een 1-1 gelijkspel tegen Willem II. Gek genoeg waren het niet de Friezen, maar de Tilburgers die het beste van het spel hadden. Sterker nog: de thuisploeg mocht haar handjes dichtknijpen met een punt. Coach Dwight Lodeweges was na afloop van het duel dan ook niet tevreden.

"Ik was niet al te happy. Ik vond dat we in een veel te laag tempo speelden. Dan speel je niks los en dan maak je niks open. Dat vond ik niet goed", sprak Lodeweges voor de camera van de NOS. "Ik ben wel blij met het punt, want eerlijk gezegd hadden we ook kunnen verliezen", beseft de trainer van Heerenveen.

Heerenveen kan de zinnen langzaam maar zeker verzetten naar de play-offs om Europees voetbal. "Volgens mij zijn we er eigenlijk wel. Ik ben niet zenuwachtig. We hadden de doelstelling om bij de eerste negen te eindigen, dat zou met deze jonge ploeg al een hele goede prestatie zijn. Maar we willen voor het hoogst haalbare gaan. Zesde worden zou echt geweldig zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen