Lyon juicht na bliksemstart in Reims en achterhaalt PSG

27 april 2015, 00:00

Olympique Lyon heeft zich weer naast Paris Saint Germain aan kop van de Ligue 1 genesteld. De ploeg van trainer Hubert Fournier boekte zondag een 2-4 zege bij Stade de Reims, Paris SG was zaterdag al met 6-1 te sterk voor Lille. Beide teams hebben nu 68 punten, maar PSG speelde een duel minder.

Door goals van Corentin Tolisso en Alexandre Lacazette stond Lyon al binnen zes minuten met 0-2 voor in Reims, maar door een eigen doelpunt van Maxime Gonalons kwam de thuisploeg in de dertiende minuut terug in de partij. Dat was niet voor lang, want Clinton N'Jie zette de marge zeven minuten later weer op twee voor Lyon. 1-3 leek ook de eindstand te gaan worden, maar door een eigen treffer van Mickaël Tacalfred kwam Lyon in blessuretijd op 1-4. Een minuut later bepaalde Gaëtan Charbonnier de eindscore op 2-4 namens Reims.

Nummer drie AS Monaco kwam eerder op de dag op 62 punten, door een 0-3 overwinning bij hekkensluiter RC Lens. Yannick Ferreira Carrasco, Anthony Martial en Bernardo Silva maakten de doelpunten. Het verschil met nummer vier Saint-Etienne blijft twee punten, aangezien dat team door een goal van Max-Alain Gradel thuis met 1-0 won van Montpellier. Ricky van Wolfswinkel viel in bij Saint-Etienne, Maarten Stekelenburg zat op de bank bij AS Monaco. Het weggezakte Marseille bezet met 57 punten de vijfde plaats. Die equipe verloor vrijdag spectaculair van Lorient (3-5).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen