Premier League-spelers vinden Hazard de beste

27 april 2015, 01:06   Bijgewerkt: 27 april 2015, 13:26

Eden Hazard is door zijn collega-voetballers in de Engelse Premier League verkozen tot speler van het jaar. De 24-jarige Belgische aanvaller heeft met dertien doelpunten en acht assists een groot aandeel in het aanstaande kampioenschap van zijn club Chelsea.

"Ik ben heel blij, ooit wilde ik de beste zijn", zegt Hazard tegen de BBC. "Dit seizoen heb ik uitstekend gespeeld en Chelsea ook. Ik weet niet of ik deze prijs verdien, maar ik ben er blij mee. Het is beter dat je wordt gekozen door de spelers, zij weten alles van voetbal. Persoonlijk vind ik dat ik dit seizoen goed heb gespeeld. Ik heb me laten zien in de grote wedstrijden en heb veel belangrijke doelpunten gemaakt, daarom ben ik dit seizoen beter dan in het verleden."

Hazard kreeg de voorkeur boven ploeggenoot Diego Costa, Philippe Coutinho (Liverpool), David De Gea (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Alexis Sánchez (Arsenal). Kane werd wel uitgeroepen tot talent van het jaar, die eer was vorig jaar nog voor Hazard. De 21-jarige Engelse aanvaller van Tottenham Hotspur maakte deze jaargang dertig doelpunten in alle competities.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen