AZ wacht op Poulsen: "Hij heeft wat tijd nodig"

27 april 2015, 11:37

Het is nog altijd niet duidelijk of Simon Poulsen ook volgend seizoen voor AZ speelt. De ervaren linksback liet begin april weten dat hij graag langer in Alkmaar wilde blijven, maar een eerste aanbieding van de club is door hem terzijde gelegd. Hij wil bedenktijd, laat directeur voetbalzaken Earnest Stewart weten in VI.

Volgens Stewart is, na het aanbod van AZ, een jawoord van de 30-jarige Poulsen nog uitgebleven. "Hij heeft wat tijd nodig", aldus de beleidsmaker, die er geen geheim van maakt dat hij de gelouterde Deense verdediger graag bij de club houdt. "Vanwege zijn ervaring en zijn kwaliteiten als offensieve linkervleugelverdediger willen we Simon heel graag behouden. Maar dat kan alleen binnen de grenzen van onze mogelijkheden."

Begin april liet Poulsen op NUsport.nl weten dat hij niets liever wilde dan langer bij AZ blijven: "Ik voel me prettig hier. Daarom ben ik ook op dit moment met AZ in gesprek om mijn contract te verlengen. Ik heb het gevoel dat het gaat lukken, dat is zeker weten de bedoeling. Bovendien ben ik onlangs vader geworden, dus ik hoef helemaal niet meer weg uit Alkmaar. Ik focus mij op mijn gezin en op AZ, dat is voor mij het belangrijkste."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen