Kwakkelende Sturridge mogelijk tot zomer aan de kant

27 april 2015, 12:15

Voor Daniel Sturridge is het seizoen 2014/2015 er één om snel te vergeten en de kans is groot dat hij ook in de resterende wedstrijden niet in actie komt. De 25-jarige aanvaller van Liverpool kampt met een heupblessure en manager Brendan Rodgers wil geen enkel risico met hem nemen.

Door diverse blessures speelde Sturridge dit seizoen pas twaalf competitiewedstrijden voor Liverpool, waarvan zeven als basisspeler. Hij scoorde vier keer en geldt als één van de belangrijkste spelers van de Engelse club, weet ook Rodgers. "Als hij topfit is, is Daniel geweldig voor ons. Belangrijk wordt nu om hem weer fit te krijgen én te houden, zodat hij weer over een lange periode wedstrijden kan blijven spelen."

Wanneer Sturridge weer in topconditie is, kan de manager van Liverpool niet zeggen. "We bekijken het per dag. Het kan zijn dat hij dit seizoen nog speelt, maar wellicht richten we ons op volgend seizoen. We doen wat voor hem het beste is, we moeten hem beschermen en ervoor zorgen dat hij nog jaren mee kan."

Liverpool, dat vijfde staat, heeft nog vijf competitiewedstrijden te spelen in dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen