Hernández: "Alleen God weet waar ik volgend jaar speel"

27 april 2015, 13:26

Javier Hernández wordt dit seizoen door Real Madrid gehuurd van Manchester United. Hij kende tot een week geleden een vrij stroeve periode in het Estadio Santiago Bernabéu, maar heeft de afgelopen week aangetoond dat hij van waarde kan zijn voor de Madrileense voetbalgrootmacht. De Mexicaanse international weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet.

'Chicharito' schoot Real Madrid afgelopen dinsdag ten koste van stadgenoot Atlético Madrid (1-0 winst) naar de halve finale van de Champions League, zondagavond was hij met twee treffers belangrijk in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo (2-4 winst). Hij leek eerst op weg naar een vertrek uit Madrid, maar door zijn recente prestaties is er misschien toch wel een toekomst voor hem weggelegd in de Spaanse hoofdstad. "Alleen God weet waar ik volgend jaar rond deze tijd zal zijn", zegt de geslepen spits zelf.

Zijn doelpunten doen Hernández goed. "Deze goals hebben me vertrouwen gegeven. Ik hou van het spelletje en voel me goed. Ik wil ervan genieten en het beste team ter wereld blijven helpen. Ik heb een zware tijd gehad, maar nu kan ik eindelijk genieten. Het is zaak om hard te blijven werken", aldus de 26-jarige Mexicaan.

Hernández weet niet wat er met zijn basisplaats zal gebeuren als zijn concurrent Karim Benzema weer terug is na zijn blessure. "Dat is aan de coach. Ik probeer gewoon mijn kansen te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen