"Schrijf op: Promes speelt ook volgend seizoen voor Spartak"

27 april 2015, 23:38

Ersin Akan, de zaakwaarnemer van Quincy Promes, laat weten dat zijn speler komende zomer helemaal niet van club gaat wisselen. Opvallend genoeg bracht Akan zelf vorige week nog naar buiten dat hij binnenkort om de tafel gaat met Juventus om te praten over een transfer van de Nederlandse aanvaller van Spartak Moskou naar Turijn.

"Schrijf op", begint Akan in gesprek met het Russische SovSport, "Quincy Promes zal ook volgend seizoen voor Spartak Moskou uitkomen. Hij heeft het heel goed naar zijn zin bij deze club. Schenk geen aandacht aan de berichten in de Italiaanse media, die stroken niet met de werkelijkheid. Ik ben helemaal niet aan het onderhandelen met Juventus."

Promes is dit seizoen één van de revelaties in de Russische competitie. De aanvaller, afgelopen zomer overgenomen van FC Twente, maakte tot dusver tien doelpunten. Zondag was hij met een fraaie goal nog de matchwinner tegen Rubin Kazan. Door zijn goede prestaties werd hij maandag in Rusland uitgeroepen tot speler van de maand april.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen